Boekhouding cursus

Is een boekhouding cursus iets voor jou?

Een medewerker boekhouding leert goed om te gaan met de financiële administratie. Zo maak je kennis met de boekhouding en krijg je ook op een efficiënte en eenvoudige manier inzicht in verschillende boekhoudtechnieken. Om dit inzicht ook te krijgen is een boekhouding cursus misschien wel precies waar je naar op zoek bent. Een boekhouding cursus bestaat uit 10 lessen die volledig op het boekhouding gebied ingaan. Het is een zeer interessante opleiding voor iedereen die zelf wilt leren hoe de boekhouding werkt, bijvoorbeeld omdat je zelf de boekhouding moet doen, en binnen dit vakgebied aan het werk wil gaan.

Boekhouding cursus

Een zeer waardevolle cursus

Een boekhouding cursus is zeer waardevol. Het is namelijk een veel gevraagde opleiding door werkgevers. Dit komt doordat er in iedere organisatie wel een financiële administratie gevoerd moet worden. Daarnaast hebben overige medewerkers van een organisatie ook te maken met boekhoudkundige vragen, waardoor je vaak samenwerkt. Ook als voor deze medewerkers is een boekhouding cursus zeer interessant. Als je uiteindelijk de boekhouding cursus hebt afgerond kun je kiezen om een vervolgopleiding te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de vervolgopleiding Basiskennis Calculatie of Praktijkdiploma Boekhouden. 

Hoe verloopt de opleiding?

Om de boekhouding cursus te volgen heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift. Een cursus boekhouden bestaat in totaal uit 10 lessen die ieder drie uur duren. Tijdens deze lessen word je begeleid door gemotiveerde docenten die jou zo goed mogelijk voorbereiden op de examens. Als je een boekhouding cursus volgt bij Fabius is het slagingspercentage 88,3%. Dit ligt hoger dan het landelijk slagingspercentage van 80,6%