wat is een snijplotter

Leuke en leerzame management trainingen

Met management trainingen zorg je ervoor dat de leidinggevende binnen het bedrijf blijven bijleren. Kennis vergaren is altijd mooi meegenomen en zeker in een leidinggevende positie. Het management binnen een bedrijf is ontzettend belangrijk en daarom worden management trainingen vaak gezien als saaie en serieuze bijeenkomsten. Door te kiezen voor Teamspeling worden de management trainingen juist leuk, luchtig en leerzaam. Dit is een training waar ontzettend veel wordt gelachen en waar je nieuwe inzichten krijgt die je eerder niet had maar die waardevol zijn voor jouw functie als leidinggevende. De trainingen worden gegeven door andere leidinggevende die precies weten waar ze over praten omdat zij zelf in die functie zitten of hebben gezeten.

Wat kun je opsteken van management trainingen?

Je wil natuurlijk wel dat je iets aan de training hebt, omdat je het al druk genoeg hebt met leiding geven. Tijdens de management trainingen leer je onder andere hoe je goed om kunt gaan met weerstand bij veranderprocessen. Iets waar iedere leidinggevende regelmatig tegenaan loopt binnen het bedrijf. Ook leer je diverse leiderschapsstijlen die jij kunt toepassen binnen de organisatie. Hierdoor zie je ook andere kanten van het leiderschap die jou weer nieuwe inzichten geeft. Daarnaast wordt er ook gekeken hoe er nog beter kan worden samengewerkt binnen het bedrijf voor een betere werksfeer, omzet en productie. Al met al zijn de management trainingen ontzettend leerzaam maar vooral heel erg leuk doordat de trainingen op een unieke manier worden georganiseerd. Hierdoor blijft de informatie ook veel beter hangen dan wanneer je urenlang naar een saaie presentatie moet luisteren. 

Voor wie zijn de management trainingen bedoeld?

De trainingen zijn voor diverse medewerkers geschikt om te volgen. Uiteraard zijn ze bedoeld voor de leidinggevende maar ook teamleiders, afdelingsmanagers of aankomend nieuw leiderschap talent kan deze trainingen bijwonen. Iedereen zal er op een leuke manier iets van opsteken en het zal helpen om de processen binnen het bedrijf beter te laten verlopen waar iedereen weer van profiteert. Na het volgen van de training heb je direct meer inzichten gekregen in de problemen binnen het bedrijf, de valkuilen van het personeel en wat de medewerkers drijft. Deze inzichten zijn belangrijk om alles in goede banen te geleiden en om de werksfeer goed te houden binnen het bedrijf. Daarnaast leer jij zelf ook hoe je beter jouw functie kunt vervullen.

Tijdsduur van de trainingen

De management trainingen van TeamSpeling bestaan uit twee delen en wordt in een dag geven. Zo ben je er dus een ochtend en middag mee bezig. Voordat je met de training begint vul je een vragenlijst in zodat er beter kan worden ingespeeld met de probleempunten binnen het bedrijf of kan er worden gekeken waar je zelf tegenaan loopt of waar je meer over wilt leren. Deze training is geen saaie bittere pil maar een dag vol met leuke en gezellige activiteiten waar je nog lang met jouw collega’s over door wilt praten. Doordat de training wordt gegeven voor leidinggevende krijg je nieuwe inzichten vanuit hun werkverleden waar jij weer wat van opsteekt.