kartonnen dozen

Een doos met de beste eigenschappen

Wanneer je als bedrijf producten moet verzenden naar de klant, wordt er in de meeste gevallen gebruik gemaakt van kartonnen dozen. Maar net als met alle andere producten heb je dozen ook in verschillende formaten en kwaliteiten. Afhankelijk van het doel van de doos, bepaal je welke doos geschikt is. Heb je bijvoorbeeld alleen een doos nodig voor opslag in een droge ruimte, dan voldoet een standaard kwaliteit doos prima. Heb je dozen nodig voor een natte omgeving, dan zijn deze ook verkrijgbaar in de webshop.

Dozen voor allerlei doeleinden

Denk je aan kartonnen dozen dan komen de verpakkingsdozen als eerste bij je naar boven, terwijl er veel verschillende soorten dozen zijn. Voor het opbergen van papieren zijn er bijvoorbeeld ook archiefdozen, eenvoudig en netjes geordend kun je zo je papieren sorteren en netjes opbergen. Maar ook voor een postdoos ben je aan het goede adres, welke doos je ook zoekt je vindt alles bij logistiekconcurrent.nl. Zelfs dozen waar gebruik wordt gemaakt van een kunststof inliner om vloeistoffen en poeders te vervoeren of op te slaan. 

kartonnen dozen

Laat een doos op maat maken

Loop je er ook altijd tegenaan dat je een geen geschikt formaat doos vindt? Je kunt natuurlijk de doos verder vullen met bubbeltjes folie, maar het is ook mogelijk om bij logistiekconcurrent.nl dozen op maat te laten maken. Hierdoor hoef je nooit meer de doos bij te vullen, en je bent er zeker van dat je producten op de best mogelijke manier zijn verpakt voor transport. Een doos die het goede formaat is beschermd het product beter, en is steviger dan een doos die opgevuld is met materiaal.