Puincontainer huren

Voorkom vele tripjes naar de afvalstortplaats tijdens of na het klussen aan je huis. Als je bezig gaat met de tuin, de badkamer, de keuken of een andere ruimte in huis dan kan je het beste een puincontainer huren voor alle puin die vrijkomt. Je kiest het gewenste formaat voor je klus, je vertelt wanneer je de container wil hebben en waar en huurt vervolgens eenvoudig een puincontainer bij Logic Waste. Vervolgens staat er op de gewenste dag een container voor je deur. Het is zelfs mogelijk om de volgende dag al een container te gebruiken.  Zo kan jij zelf lekker door met klussen en ondertussen al het puin meteen weggooien. Je bepaalt zelf hoe lang je de puincontainer nodig hebt.

Het formaat

Je doet er goed aan om van tevoren te bedenken waar je allemaal gaat klussen en hoeveel puin je denkt dat er vrij gaat komen. Op basis van die berekening kan je een keuze maken tussen een container van 3 of van 6 kubieke meter. De container van 3m3 is geschikt voor kleinere klussen, zoals het bouwen van een nieuw toilet. Voor de grotere klussen, zoals het verbouwen van de badkamer of keuken is de bak van 6m3 geschikt. Mocht je het hele huis gaan verbouwen dan zal je waarschijnlijk meer containers nodig hebben. Bestel in dat geval de grootste en kijk hoeveel puin er nog over is als deze vol zit. Op basis daarvan kan je een andere container van 3m3 of 6m3 huren.

Denk aan het milieu

Als je een container huurt bij Logic Waste dan zorg je ook nog eens voor het milieu. Het bedrijf zet namelijk slimme logistiek in om te voorkomen dat er heel veel afvalverzamelaars door de straten rijden. In samenwerking met partners worden de ritten verdeelt en kan zo tot maar liefst 25 procent minder Co2 uitgestoten worden. Zo kan je dus met een goed geweten een container huren en voorkom je daarnaast vele ritten naar de stort.