Veiligheidsplannen voor elke branche

Veiligheidsplannen maken kan voor elk bedrijf natuurlijk verschillen. Het is belangrijk dat het personeel zich bewust is van bepaalde gevaren. Maar ook wat er precies moet gebeuren als zich een ongeval voordoet. Het is belangrijk dat je als werkgever je werknemers laat trainen zodat zij precies weten wat zij moeten doen. Het is een aanrader om eens op de website van, arbodeadvisering.nl te kijken. Hier kun je namelijk veiligheidsplannen op maat laten maken. Hierdoor worden er alle mogelijke situaties binnen jouw branche bekeken om mee te kunnen nemen in de training. 

Zelf hebben wij een papierfabriek. Natuurlijk kun je je wel bedenken wat er allemaal mis kan gaan. De mensen die wij in dienst hebben weten wat de gevaren kunnen zijn en een aantal van hen, zijn BHV’er. Echter zijn er in de loop der jaren een aantal collega’s bijgekomen omdat wij met ons bedrijf flink aan het uitbreiden zijn.

 veiligheidsplannen

Veiligheidsplannen op maat

De veiligheidsplannen zijn door de mensen van Arbode op maat gemaakt. Wij hebben dit natuurlijk ook getest door een noodsituatie in scene te zetten. Dit was voor iedereen een erg leuke uitdaging. Alles is dan ook erg soepel verlopen en het was een erg goede leerervaring.

Ik nodig je uit om zelf eens op de website te kijken. Hier kun je direct al een goede indruk krijgen van de diversiteit maar ook van de kwaliteit. Laat je daarom ook eens goed adviseren door een specialist die vanuit jouw bedrijf kan kijken naar verschillende situaties die van toepassing kunnen zijn. Ik wens je bij deze erg veel succes en ik hoop dat jij net zo tevreden zal zijn als dat ik ben. Laat jij dan ook jouw reactie of ervaring op een blog achter? Want goede tips die zijn er immers om te delen is mijn mening.

Veilig werken