De beste banen van 2022

Vraag je je altijd al af wat een goede baan zou zijn, die je vooral kan doen binnenshuis maar waar je ook een leuk team hebt? Dan is WordPress developer misschien wel iets voor jou. Een vacature wordpress developer kan je veel vinden online, maar in Utrecht bij Stuurlui is hij het meest bekend. Je hebt een fantastisch team waarmee je goed kan samenwerken, en het werk en de klanten zijn erg divers, waardoor je veel variatie tegenkomt. Ben jij benieuwd naar wat het inhoudt en hoe jij zo snel mogelijk aan de slag kan? Lees dan snel verder! 

Wat is WordPress developer? 

WordPress is een website waarop je websites kan maken. Dit klinkt heel breed, maar het bestaat eigenlijk gewoon uit een website die je kan gebruiken om je eigen website te creeëren, die je waarschijnlijk uiteindelijk gebruikt met een ‘.wordpress.nl’ mailadres. Een WordPress developer zorgt er dan ook voor dat jij jouw website optimaal maakt, en dat je de beste layout krijgt naast dat jouw website toegankelijk is voor klanten. Als WordPress developer helpt je dus vooral klanten bij het bouwen van een geschikte website voor hun bedrijf. Je helpt ze voor langere periode waarbij je regelmatig checkt hoe jouw klanten en hun website werken en hoe je voor hen een optimale website kan bouwen. 

Hoe wordt je developer?

Een WordPress developer wordt je niet zomaar, daar zitten veel eisen en speciale kennis aan vast. Zo kan je op https://stuurlui.nl/ de volledige eisen vinden. Hieronder zijn dat HBO werk- en denkniveau een vereisten zijn. Daarbij moet je echt weten hoe je een website bouwt, de logistiek erachter en verschillende softwares die helpen bij het bouwen van sites. Ook kennis van andere websites en softwares als Git en JavaScript zijn handig. Door deze kennis kan je goede websites bouwen en je klanten de optimale ervaring geven, waarna ze tevreden kunnen zijn met een website precies zoals zij dit graag wilden!