ADmanager Plus

Hoe werkt ADmanager Plus?

Manage Engine’s ADmanager Plus is een 100% webgebaseerd product dat gecentraliseerd beheer en beheer van Windows Active Directory dat jou biedt. Je kunt ADManager gebruiken om het volgende uit te voeren: Het maken van bulk gebruikersaccounts in de Active Directory met de flexibiliteit om eigenschappen uit een csv-bestand te importeren. Je kunt de eigenschappen van je bestaande gebruikersaccount wijzigen. Hierbij zitten ook de eigenschappen van Exchange Mailbox en Terminal Services bij inbegrepen. Genereer en bekijk gedetailleerde rapporten van gebruikers, computers, groepen zoals inactieve gebruikers, gehandicapte gebruikers, gebruikers in geneste groepen, distributiegroepen, beveiligingsgroepen, inactieve computers enzovoort. Je kunt beveiligingsrollen voor het verlenen / intrekken van machtigingen aan beveiligings-principals maken en delegeren. Ook kun je zoeken naar ACE’s en Active Directory-objecten.

Welke besturingssystemen en platforms en omgevingen ondersteunt ADManager +?

Besturingssystemen en platforms die worden ondersteund zijn: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003, Windows Server 2000 en Windows 2000 Professional.

Omgevingen die door Admanager plus gebruikt kunnen worden zijn op Active Directory gebaseerde Windows 2000/2003/2008/2008 R2 Domein Configuratie. Let daarbij wel op dat Windows-domein configuratie onder Windows 2000 niet wordt ondersteund door ADManager. Nu vraag je je vast af hoe ADManager gelicentieerd wordt? ADManager heeft een licentie voor een jaarabonnement op basis van het aantal domeinen dat je zou beheren.

Is het nodig om aparte licenties aan te schaffen voor onderliggende domeinen? Ja, het is noodzakelijk dat je afzonderlijke licenties voor onderliggende domeinen aan schaft.