stickers bedrukken

Je offline marketing van nieuw elan voorzien? Ga terug naar de basis!

Als bedrijf kun je er tegenwoordig niet meer onderuit om te proberen op het internet zo goed mogelijk zichtbaar en vindbaar te zijn. Maar door alle moeite die men hierin steekt wordt nog weleens vergeten dat de wereld nog steeds groter is dan wat er online gebeurt. Ook in de ‘echte’ wereld buiten het internet om is het dus verstandig om je bedrijf, je merknaam en/of je producten onder de aandacht te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld door uitingen op straat en in openbare gebouwen, maar ook het uitdelen van kleine cadeautjes werkt nog altijd uitstekend. Stickers bedrukken met het logo van je bedrijf en met misschien nog wat aanvullende informatie is daarom altijd een slimme zet. Lees hieronder waarom juist stickers zo’n ideaal reclameproduct zijn.

stickers bedrukken

Om deze redenen zijn stickers zulk goed promotiemateriaal

Als promotiemateriaal zijn stickers om de volgende redenen ideaal om in te zetten:

• Stickers zijn goedkoop. Voor weinig geld kun je al ontzettend veel exemplaren laten bedrukken en versturen.

• De drempel om mensen stickers cadeau te doen is om de hierboven genoemde reden niet hoog. 

• Het is niet moeilijk om stickers te verspreiden. Je hoeft mensen niet te overtuigen om een sticker in ontvangst te nemen, zeker op een plek waar veel geïnteresseerden in jouw bedrijf komen, zoals op een beurs.

• Je kunt stickers op talloze plaatsen opplakken. Ook jij kan zodoende voor enige promotie van je bedrijf zorgen middels deze stickers.