aanstekers bedrukken

Ontwerp je eigen aansteker

Elk bedrijf heeft unieke diensten of producten die je graag wil tonen aan de buitenwereld, door reclame te maken en aanstekers bedrukken zorg je dat veel mensen je dienstverlening zien. Je kunt de aanstekers op iedere willekeurige locatie uitdelen aan bezoekers mensen die interesse hebben in je diensten, maar als blijk van waardering aan je klanten is natuurlijk ook mogelijk. Door de mogelijkheden die je hebt, ontwerp je een aansteker die perfect aansluit bij je onderneming. 

aanstekers bedrukken

Bepaal zelf het budget

Wanneer je als bedrijf interesse hebt in aanstekers bedrukken om reclame te maken, kun je zelf het budget bepalen. Gebruik je een voordelige wegwerp aansteker, of ga je voor iets luxer met een BIC aansteker. Je kunt natuurlijk voor trouwe klanten ook een leuke cadeauverpakking samenstellen met een Zipp model, deze laat je graveren met een leuke tekst of afbeelding erop. Op deze manier weten je klanten dat je het waardeert dat zij producten of diensten afnemen bij je onderneming. Bepaal zo het budget wat je hebt, of wat je ervoor uit wilt geven.

Inzetbaar bij iedere onderneming

Wat je ook aanbiedt voor product of dienst, aanstekers bedrukken kun je voor iedere onderneming laten doen. Of je nu een supermarkt online hebt, of je hebt een bedrijf in zonwering. Het voordeel van een aansteker bedrukken is, dat je er alles op kunt laten aanbrengen. Van een tekst tot een logo, van een adres tot een prachtige afbeelding van je bedrijf. Heb je speciale wensen voor het bedrukken, kijk dan op de website aanstekers.nl voor de mogelijkheden.