Microsoft Office Professional Plus 2019 is een aanrader!

Ben jij al bekend met Microsoft Office Professional Plus 2019? Dit is een ontzettend handig programma dat ontwikkeld is door Microsoft. Office is een programma dat erg veel gebruikt wordt door allerlei verschillende mensen. Zo is het programma bijvoorbeeld populair onder studenten, maar ook buiten scholen wordt het veel gebruikt. De Professional Plus versie van Office mag ook gebruikt worden voor zakelijk gebruik. Bij de Home & Student versie is dit bijvoorbeeld niet het geval. Wanneer je Office voor zakelijk gebruik wilt hebben, dan is Professional Plus dus de meest geschikte versie. Bovendien heeft deze versie van Office ook een aantal programma’s extra. Zo bevat het pakket naast de reguliere software ook Outlook, Publisher, Access en Skype For Business.

Microsoft Word

Microsoft Word is een programma waar de meeste mensen wel bekend mee zullen zijn. Ook dit programma is een onderdeel van Microsoft Office Professional Plus 2019. Het programma heeft ontzettend veel functies die het programma zo aantrekkelijk maken. Met Word kan je eenvoudig een verslag in elkaar zetten. Het toevoegen van afbeeldingen gaat zeer makkelijk. Hetzelfde geldt ook voor het toevoegen van een bronnenlijst. De opmaak van je verslag verzorgen is met geen enkel ander programma zo eenvoudig als met Word.

Microsoft Excel

Ook Microsoft Excel is een vrij belangrijk programma dat veel gebruikt wordt. Met behulp van Excel kan je eenvoudig overzichtelijke tabellen en grafieken maken. Ook voor ingewikkelde berekeningen is het programma zeer geschikt. De doeleinden waarvoor het programma gebruikt wordt, zijn ontzettend verschillend. Zo kan een personal trainer de software bijvoorbeeld gebruiken om resultaten bij te houden, terwijl een ander het voor de boekhouding zal gebruiken. Met het programma is ontzettend veel mogelijk. Als jij je administratie op een goede manier wil verzorgen, dan is Excel hiervoor perfect.

Microsoft OneNote

OneNote is een programma dat je kunt gebruiken om snelle notities mee te maken. De mogelijkheden van dit programma zijn vrij groot. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig een screenshot opslaan met behulp van het programma. Echter is dit lang niet de enigste mogelijkheid. Zo kan je OneNote bijvoorbeeld ook gebruiken wanneer je iets wilt uitwerken. Het toevoegen van afbeeldingen is eenvoudig en je kunt er zelf dingen bijschrijven of -tekenen. Ideaal als je bijvoorbeeld een ontwerp wilt maken!

Microsoft PowerPoint

Ook PowerPoint is een belangrijk onderdeel van Microsoft Office Professional Plus 2019. PowerPoint is een hulpmiddel om goede presentaties mee te maken. Vooral het uiterlijk van de presentatie is zo in elkaar gezet met behulp van PowerPoint. Je hebt ontzettend veel thema’s waaruit je kunt kiezen als je een presentatie maakt met het programma. Presentaties worden natuurlijk overal wel gebruikt: op scholen, maar ook op kantoor bijvoorbeeld. Of je nou een nieuw product moet presenteren, of een schoolpresentatie hebt, PowerPoint is ideaal.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook is een programma waarmee je eenvoudig kunt mailen. Natuurlijk kan je dit ook zonder Outlook, maar het programma maakt het wel veel eenvoudiger. Zo wordt mailen met behulp van dit programma bijvoorbeeld veel eenvoudiger. Je mailbox is zeer overzichtelijk als je voor dit programma kiest. Zo kan je eenvoudig bekijken welke mails je nog niet hebt gelezen, maar ook het opstellen van een nieuwe mail is eenvoudig met Outlook. Als je minder tijd kwijt wilt zijn aan het lezen van je e-mail, dan is Outlook ideaal.

Skype For Business

Een onderdeel van Microsoft Office Professional Plus 2019 waar niet iedereen mee bekend is, is Skype For Business. De meeste mensen kennen Skype wel, de businessvariant heeft hier nog veel van weg. Toch is de businessversie niet exact hetzelfde. Vergaderen is ontzettend eenvoudig wanneer je gebruik maakt van Skype For Business. We kunnen je aanraden om je ook eens te verdiepen in alle mogelijkheden van dit handige programma. Het programma is een van redenen om te kiezen voor Office Professional Plus in plaats van Office Home & Student.

De aanschaf van het programma

Wil je Microsoft Office Professional Plus 2019 gaan aanschaffen? Dit is een verstandige keuze, het softwarepakket kan namelijk goed van pas komen. Het is echter wel belangrijk dat je het pakket ook op de juiste plek bestelt. Op deze manier voorkom je dat je meer dan noodzakelijk zal betalen. Als je direct gebruik wilt maken van Office, dan is vooral GamekeyDiscounter.nl een aanrader. Bij dit bedrijf kan je direct na betaling beginnen met het installeren van Office. Het is bovendien ook een zeer betrouwbaar bedrijf!