Drone

Lucht fotografie voor op de website

Lucht fotografie is een zeer bijzonder manier van het vastleggen van unieke beelden. Dit kan voor zowel zakelijke- als privé doeleinden worden ingezet. Zelf ben ik ondernemer en wij hebben net een nieuwe website laten maken. Echter zijn er een tal van veranderingen aan onze website doorgevoerd. Tegenwoordig is het hebben van een goede website namelijk het visitekaartje van jouw onderneming. Van een goede kennis van mij kreeg ik de tip om beslist de aandacht op de afbeeldingen te leggen. Hierdoor kan een eventuele potentiële koper al een goede indruk krijgen van mijn bedrijf. Dat bracht mij eigenlijk weer op het idee om een drone in te laten zetten. Maar hoe moest ik dat dan regelen?

Lucht fotografie

Lucht fotografie en/of videografie

De zoekopdracht van lucht fotografie heb ik simpelweg in de bekende zoekmachine ingevoerd. Al snel kwam ik terecht op de website van, dronepointnederland.nl. Toen ik deze website bezocht, werd ik direct al verrast door mooie video beelden. Dit was precies zoals ik het ook graag op mijn eigen website zou willen zien. Ik kon kiezen uit een pakket voor zowel fotografie als videografie en dus besloot ik om een afspraak te maken.

Gelukkig kon de fotograaf al snel langskomen met zijn drone. De beste man had precies door hoe ik het allemaal graag wilde zien. Toen ik alle beelden kreeg was ik dan ook erg verrast en deze heb ik direct doorgestuurd naar mijn webbouwer. Ondanks mijn goede, nieuwe en sterke website. Heb ik met mijn beelden erg veel complimenten gekregen en ik weet ook zeker dat mijn bezoekersstroom hierdoor is toegenomen. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant van dit bedrijf. Dit bracht mij op het idee om mijn complimenten achter te laten op deze blog. Kijk daarom zelf maar eens op de website.

Drone