Dubru

Zoek je glazenwassers in Arnhem?

Zoek je glazenwassers in Arnhem om je ramen grondig schoon te maken? De glazenwassers van Dubru staan graag voor je klaar om dat te doen. Zij maken je ramen grondig schoon. Bovendien vergeten ze de omgeving rondom de ramen ook niet. Zo verwijderen ze spinrag, maken ze je deuren weer vrij van zand en reinigen ze het kozijnwerk en de vensterbanken. Onze schoonmakers staan voor je klaar in Nijmegen, Arnhem, Elst en Wageningen.

Glazenwassers in Arnhem

Waarom kiezen voor glazenwassers in Arnhem van Dubru?

De glazenwassers in Arnhem van Dubru zijn gediplomeerd. Ze hebben een mbo-opleiding gevolgd waarbij ze hebben geleerd om alle schoonmaakwerkzaamheden voor te bereiden en uit te voeren volgens de gestelde richtlijnen. Bovendien zijn ze op de hoogte van de Arbo- en veiligheidsregels. De glazenwassers weten dan ook precies hoe ze je ramen grondig, goed en veilig moeten schoonmaken. Voordat ze aan de slag gaan, bekijken ze eerst de buitenkant van je woning of kantoor. Vervolgens bespreken ze, samen met jou, de werkmethode. Dankzij deze klantvriendelijke aanpak weet je precies waar je aan toe bent.

Schoonmaakbedrijf

Hoe vaak is glasbewassing nodig?

Onze gediplomeerde reinigers maken je ramen efficiënt en effectief schoon. Het is een advies om je ramen één keer in de zes weken grondig te laten reinigen. Hiermee stel je een bezoek van de schilder voor langere tijd uit. Als je ramen en kozijnen lang vies zijn, kan dit leiden tot het afbladderen van de verf of tot houtrot. Dit voorkom je eenvoudig door je ramen regelmatig te laten reinigen.

Op welke wijze worden de ramen schoongemaakt?

Bij Dubru wordt gebruik gemaakt van osmosewater en telescoopstokken. Met de telescoopstokken komen wij op alle plekjes. Het osmosewater is vrij van zouten en mineralen. Door dit water te gebruiken, droogt een raam schoon, streepvrij en vlekvrij op. Bovendien verwarmen wij het water van te voren. Dit betekent dat we insecten- en vogelpoep makkelijk van de ramen kunnen verwijderen. Het resultaat is een prachtig, transparant raam.