Wat kan een seo bureau in Alphen aan den Rijn voor jouw onderneming betekenen?

De wereld van online marketing is voor veel mensen nog onbekend. Wat doen eigenlijk die mensen bij een online marketingbureau? Iets met Google? Skreep is een seo bureau in Alphen aan den Rijn en wij geloven in superservice, realisme en vakmanschap.

Daarnaast zet Skreep zich lokaal in voor de gemeente Alphen aan den Rijn, want we helpen met alle liefde bedrijven bij ons in de omgeving met groeien online. Je hoeft zeker geen Avifauna of Zeeman te zijn, want wij helpen juist graag de underdogs met groeien.

Eerste stappen richting groei

Bij Skreep houden we het graag praktisch en eenvoudig voor onze klanten, zodat zij ook weten wat er daadwerkelijk gebeurt bij een seo bureau in Alphen aan den Rijn. Bij nieuwe klanten raden we aan om te beginnen met een zoekwoorden onderzoek en een seo review.

Bij een zoekwoorden onderzoek duiken we dieper in de vraag van jouw markt en kunnen we kansen ontdekken die misschien eerder over het hoofd zijn gezien. Met onze seo tool halen we data op van verschillende zoektermen over het gemiddelde zoekvolume per maand en de concurrentiesscore. Als resultaat ontvang je een document met nieuwe inzichten en verborgen parels die jouw volgende strategie zullen bepalen.

Bij een SEO review kijken we naar de drie pilaren van Google: techniek, content en autoriteit. Bij elk onderdeel zijn er honderden of wel duizenden rankingfactoren die Google meetelt bij het bepalen van de zoekresultaten. In de review halen we de grootste kansen van jouw website boven water. Als resultaat ontvang je een document met de belangrijkste punten die jouw webshop zullen helpen bij het bereiken van de grootste potentie.

De aanpak voor resultaten

Nadat we alles weten over jouw markt en jouw webshop, kunnen we aan de slag met een groeistrategie. In een strategie kunnen verschillende kanten van SEO als prio worden gezien.

Wanneer uit de SEO review blijkt dat er veel technische problemen zijn, is dit het eerste startpunt waar het meeste te halen valt. Als de technische kant van een website niet goed staat, kan Google moeilijk of helemaal niet jouw webwinkel bereiken. Alle obstakels die in de achterkant van jouw webshop in de weg liggen, zullen negatief effect hebben op de performance. Daarom zullen wij adviseren om als eerste deze problemen op te pakken.

Wanneer de technische kant van jouw webshop sterk staat, gaan we over naar de content. Dit zijn bijvoorbeeld niet alleen de blogs en productomschrijvingen, maar ook alt-teksten, titelhiërarchie, meta descriptions en veel meer. We beginnen bijvoorbeeld met het maken van een planning o.b.v. het zoekwoorden onderzoek en elke maand richten we ons op een aantal prio producten die extra focus kunnen gebruiken. Bij content wil je een mooie balans vinden tussen het optimaliseren voor Google en het aanspreken van de klant.

Wanneer de content van een aantal pagina’s goed staat, kun je deze pagina’s extra autoriteit geven. Bij het ranken van een pagina kijkt Google ook naar de autoriteit en dit krijg je door linkbuilding, oftewel links ontvangen van andere websites. Linkbuilding kan erg ingewikkeld en tijdrovend zijn, dus we zien bij veel klanten dat linkbuilding een ondergeschoven kindje is. Als seo bureau in Alphen aan den Rijn heeft Skreep veel ervaring opgedaan met linkbuilding en kunnen wij deze zorg van jou overnemen.

Werk nu met ons SEO bureau in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau die de markt kent en begrijpt van Alphen aan den Rijn? Of wil je graag een seo bureau die zich in de buurt bevindt? Skreep is gevestigd op de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn en we helpen graag lokale ondernemers bij het groeien .