auto poetsen apeldoorn

Alles spic en span bij auto poetsen Apeldoorn!

Auto poetsen Apeldoorn doe ik altijd bij Winston’s Car Cleaning, want ik vind de service hier heel goed. Je kunt hier terecht voor zowel een oppervlakkige als grondige reiniging en je krijgt je auto altijd spic en span terug! Met een drukke baan en een rijk sociaal leven heb ik zelf eigenlijk nooit tijd om mijn auto schoon te maken. Toch breng ik iedere week hier heel wat uurtjes door. Daarom is mijn auto laten poetsen voor mij geen luxe meer, maar gewoon noodzakelijk.

auto poetsen apeldoorn

Interieur en exterieur reinigen

Winston’s Car Cleaning reinigt niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van voertuigen. Ik heb zelf een hond en twee kleine kinderen, dus je snapt misschien wel dat zij mijn auto regelmatig achterlaten met een flinke kliederboel. Gelukkig is dat nooit een probleem, want ik laat de bekleding en stoffering zo nu en dan grondig reinigen bij Winston’s. Zij stofzuigen en reinigen verder ook de vloer en de matten en alle vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon! Het ruikt dan ook meteen lekker schoon als mijn auto een flinke poetsbeurt gehad heeft. Verder laat ik natuurlijk ook de buitenkant schoonmaken, inclusief de velgen.

Gedetailleerd handwerk

auto poetsen apeldoorn

Bij auto poetsen Apeldoorn kun je gedetailleerd handwerk verwachten. Zo weet je zeker dat je auto ook écht schoon de wasstraat uit komt. Naast het poetsen laat ik mijn auto ook regelmatig in de wax zetten, zodat de kans op roestvorming door weersinvloeden en pekel tot het minimum wordt beperkt. Dit wordt dus geheel met de hand gedaan en na een waxbeurt glanst mijn auto weer helemaal alsof hij net van de autodealer komt. Kan jouw auto ook wel een goede wax- of poetsbeurt gebruiken? Kom dan snel langs bij Winston’s Car Cleaning en laat jouw auto vandaag nog onder handen nemen!