lighting designer

Lighting designer: tips en trends rond verlichting

Heeft u altijd al een unieke lamp in uw woning of pand willen hebben van een beroemde lighting designer? Bent u op zoek naar bedrijf die samenwerkt met top ontwerpers die naamsbekendheid hebben en waarvan u weet dat de lampen kwalitatief en van prachtige materialen zijn gemaakt? Wilt u overtuigd zijn van uw uniek ontworpen design lamp waar u jaren van kunt genieten? Bij Quasar bent u aan het juiste adres! In de loop van de jaren heeft Quasar verschillende top designers aan getrokken en toe kunnen voegen aan zijn lighting designer familie. U bent bij Quasar aan het juiste adres al u op zoek bent naar gedreven designers die uw unieke lamp kunnen ontwerpen. Quasar werkt met verschillende dealers samen door heel de wereld. Zo ook met verschillende designers over heel de wereld! Jan des Bouvrie is één de bekende maar wat dacht u van PII en Daniel Becker? Iedere ontwerper heeft zijn eigen stijl en werkwijze. Hierdoor blijft de collectie van Quasar uniek en eigentijds.

lighting designer

Lighting designer bij Quasar

Zoals u weet beschikt Quasar over verschillende lighting designers. Door samen te werken met meerdere designers zijn zij instaat om een brede en unieke collectie te behouden. Ieder jaar word de gehele collectie vernieuwd. Hierdoor kunt u ieder jaar op nieuw genieten van de mooiste creaties van verschillende designers. Quasar is sinds 1992 een begrip in de regio en ver daarbuiten. In de afgelopen jaren hebben zij naamsbekendheid gemaakt doordat zijn samenwerken met unieke designers maar ook door zat de unieke lampen combineren met LED. Quasar werkt al meer dan 10 jaar met LED. Hierdoor kunt u langer genieten van de prachtige lampen en creëert u een prachtig licht. Quasar beschikt over een eigen werkplaats, bemand door eigen ontwerpers. De lampen van Quasar worden omschreven als uniek, eigentijds en worden volledig op maat werk geleverd. Alle modellen zijn volledig naar de gewenste maat en kleur op wens van de klant te maken.

Meer weten over lighting designer van Quasar?

lighting designer

Wilt u meer weten over een lighting designer bij Quasar? Op de website van die prachtige bedrijf kunt u uw hart ophalen met de vele designers waar zij meer samen werken. Veel beroemde designers zult u hier vinden. Wilt u een uniek ontwerp lamp en weet u niet waar u moet beginnen? Neem contact op met Quasar en zij bespreken graag met u uw wensen. Samen met u bekijken zij wat de mogelijkheden zijn en welke lighting designer er aan uw idee kunnen voldoen.