Ben jij geschikt voor sales en accountmanagement?

Wat maakt dat je goed bent in sales en accountmanagement? Ben jij iemand met excellente communicatievaardigheden? Voel jij je verantwoordelijk voor de verkoop van een product? Draait jouw werk altijd door en maakt het niet uit dat er continu vragen en opdrachten tussendoor komen? Blijven mensen staan als jij een praatje houdt en gaan ze graag met jou in gesprek? Ontstaat er snel een vertrouwensband tussen jou en andere mensen? Wil jij die relatie onderhouden en zorgen dat er steeds meer vertrouwen ontstaat? Het werk als sales- en accountmanager is dan op jouw lijf geschreven!

Opleiding tot verkoopmedewerker

Fabius Opleidingen heeft twee opleidingen, waarmee je in de wereld van sales en accountmanagement kunt stappen. Fabius Opleidingen biedt de studie verkoopmedewerker aan voor een heel schappelijke prijs. Op dit moment zelfs met een korting van €50,-. Tijdens de opleiding ga je oefenen met verschillende gesprekstechnieken. Niet zozeer in de sociale sfeer, de nadruk ligt juist op het commerciële werkveld. Er wordt uitgebreid in gegaan op hoe je het beste een product kunt verkopen, welke argumenten gebruik je en vooral hoe is je communicatie naar een klant. 

Opleiding tot accountmanager

Accountmanager is de andere studie die Fabius Opleidingen aanbiedt. Ook hier geldt momenteel de korting op het totaalbedrag.  Als accountmanager heb je voortdurend te maken met klanten. Tijdens de studie ga je met je studiegenoten veel oefenen met communicatietechnieken. Het traject van product tot verkoop en alles wat er bij komt kijken wordt uitgelegd in de theorie, maar zal ook in de praktijk geoefend worden.  En natuurlijk leer je hoe een accountplan moet worden opgesteld en hoe je rapportages het meest overzichtelijk en efficiënt uitwerkt.