Cursus Duits zakelijk

Wil jij je Duitse vaardigheden verbeteren of volledig onder de knie krijgen?Neem een cursus Duits zakelijk. Dit gaat een wereld van verschil zijn als jij de taal beter onder de knie krijgt. Als jij ergens komt waar je Duits moet kunnen, ben jij er zeker van dat jij alles begrijpt en ook kan praten. Ook voor je bedrijf kan het handig zijn als zij Duitse connecties hebben. Wellicht moet jij wel een keer een presentatie geven in het Duits, maar ben je bang dat je spreekvaardigheid niet goed is. Dan kan jij dit verbeteren door de cursus te gaan volgen.

Persoonlijke ervaring

Onlangs heb ik een cursus gevolg Duits en ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is duidelijk te merken dat mijn Duits is verbeterd en daar ben ik erg blij mee. Ik voel me veel zelfverzekerder als ik Duits ga praten. Ik heb voor mijn werk een skype gesprek moeten hebben met een Duits bedrijf. Voorheen zou ik erg zenuwachtig zijn, omdat mijn Duits altijd wel iets minder was en mijn uitspraak nooit goed was. Door de cursus heb ik veel meer zelfvertrouwen opgebouwd en ging het skype gesprek erg vlotjes. Ik kreeg zelfs een compliment over mijn spreekvaardigheid en dit was erg fijn om te horen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website. Hier staat alles wat je nodig hebt om een cursus te gaan volgen.