Draagarmstelling, uiterst geschikt voor opslag van lange stukgoederen

Een draagarmstelling functioneert het beste als ideale opslag van lange stukgoederen. Dit soort stelling heeft de kenmerkende eigenschap enkel aan de achterzijde van de stelling over staanders te beschikken. Aan deze staanders worden dan de draagarmen vastgehecht en verstevigd waardoor de lange stukgoederen kunnen rusten. Op die manier is de draagarmstelling heel goed toegankelijk voor kranen, zijladers of heftrucks. Het grootste voordeel is dat producten kunnen worden gestockeerd met verschillende lengtes. Het opslaan van korte of langere stukgoederen maakt in feite nauwelijks iets uit. Draagarmstellingen kunnen in feite overal worden gebruikt in het magazijn. Een andere belangrijke parameter is dat je de volledige stelling kunt aanpassen op de gewichtsgrootte van je goederen.

In het teken van de veiligheid

Net zoals dat het geval is bij andere stellingen, staat de veiligheid van een draagarmstelling centraal. Bij de aanschaf van een draagarmstelling zal je vooral moeten kijken naar het gebruikte materiaal van de stelling. Met hoogstaand kwalitatief staal vermijd je ongelukken. Het technisch gedeelte van een draagarmstelling mag evenmin worden verwaarloosd. Zo zal je moeten nachecken hoe het zit met de armafronding. Dit bevordert alleen maar de duurzaamheid van de draagarmstelling. Onderdelen van de stelling kunnen heel makkelijk worden aangepast in allerlei omstandigheden. De verschillende onderdelen zijn makkelijk te vervangen.

Waar is de draagarmstelling overal toepasbaar

De draagarmstelling is op verschillende manieren toepasbaar en vrijwel te gebruiken voor elk artikel dat je wil gaan stockeren. De draagarmstellingen zijn vaak uit verschillend materiaal vervaardigd zoals RVS, aluminium, hout, beton, kunststof, graniet en andere bouwmaterialen. De draagarmstelling wordt gebruikt voor buismaterialen, pallets, kisten, containers. Maar ook om groot materieel een plaats te geven zoals boten en auto’s. Draagarmstellingen zijn makkelijk heel polyvalent te gebruiken en worden op vraag op maat gemaakt. Het is één van de meest verkochte stellingen omdat je het in feite voor alles kunt gebruiken. Alleen zal je eerst moeten kijken en overwegen waarvoor je de stelling gaat gebruiken als je een stelling aanschaft.