Internet marketing bureau Utrecht

Intelligent online is een internet marketing bureau Utrecht die je kan helpen in de online wereld, die best onduidelijk kan zijn als je er geen verstand van hebt. Intelligent online kan ervoor zorgen dat mensen je bedrijf online kunnen vinden. Dit doen ze door middel van Linkbuilding. Dit is een manier waarop je links naar je website maakt waardoor je relevanter wordt en er zo voor zorgt dat mensen je eerder zien als ze op je zoeken of op een woord waar je voor hebt gekozen. Dit zorgt voor veel meer klanten.

Waarom is het zo belangrijk

In dit tijdperk wordt het online deel van je bedrijf steeds belangrijker. Als mensen je niet kunnen vinden loop je veel klanten mis die misschien anders wel een product of dienst bij je hadden gekocht. Je moet een online marketing bureau dus een beetje zien als een investering om mensen te laten zien wie je bent en wat je doet. Intelligent online is een bedrijf die is opgericht in 2013. Sinds 2013 hebben ze hun passie voor de online wereld omgezet naar een bedrijf. Door hun passie hadden ze al veel kennis voordat ze begonnen en door de jaren heen is dat alleen maar beter geworden.

De mensen achter Intelligent online

Jeroen Egging is de eigenaar van het bedrijf en woont in Amsterdam. Hij heeft een opleiding afgerond in Business economics. Hier heeft hij geleerd om een bedrijf op te zetten en alles wat ermee te maken heeft. De kennis die hij nodig had voor het bedrijf zelf had hij namelijk al doordat het zijn hobby was.