locker 7

Snel veilig zijn zonder problemen

Onbewust gebruik en zie je ze toch; lockers. Toen je op school zat of misschien zelfs zit gebruik(te) je ze regelmatig. Lockers heb je in verschillende kleuren, varianten, vormen etc. De twee meest voorkomende lockers zijn lockers met een cijferslot en lockers met een sleutel. Wij gaan ons richten op lockers met een cijferslot. Lockers met een cijferslot zie je tegenwoordig overal, het handige daarvan is dat ze makkelijk te gebruiken zijn waardoor je je spullen makkelijk kan opbergen.

Waar vind je cijferslot lockers?

De meest voorkomende plekken waar je cijferslot lockers vindt zijn toch wel in hotels en op scholen. In American High Schools vind je cijfersloten regelmatig. Het is een snelle en praktische manier om je (school)spullen veilig op te bergen zonder dat iets snel gestolen wordt. Veel bedrijven werken tegenwoordig ook met cijfersloten, vooral wanneer zij te werk gaan met flexwerkers. Dit komt omdat flexwerkers niet ergens standaard blijven waardoor ze hun spullen niet op een vaste plek kunnen hebben. Locker met een cijferslot in bedrijven zorgen er dus voor dat werknemers hun spullen ergens kunnen opbergen tot zij weer stoppen met werken zodat het veilig is opgeborgen. Cijferslot lockers zijn handig en praktisch en bovendien ook bekend.

Wat is het voordeel van een cijferslot locker?

Het meest praktische en/of handige van een cijferslot locker is dat je nooit meer op zoek bent naar je sleutels! Bovendien kun je door middel van een 4 cijferige code de locker heel simpel en snel afsluiten en open doen. Nog een voordeel van een vier cijferige cijferslot locker is het feit dat hij niet makkelijk open te krijgen is. Het is namelijk erg moeilijk om een cijferslot code te raden, de kans daarop is namelijk één op de tienduizend, hierdoor hoef je niet bang te zijn dat iemand de code kraakt!