Veilig werken met dakrandbeveiliging

Onze werkgever heeft al wel eens vaker gezegd dat hij graag nieuwe dakrandbeveiliging wilt aanschaffen. Echter had hij het niet eerder gevonden waardoor hij onze hulp heeft ingeschakeld. Meer ogen zullen ook meer vinden natuurlijk. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar nieuwe beveiliging voor op het dak. Dit wordt met name gebruikt bij een plat dak. Zo kun je hieraan je veiligheidsgordel vastmaken zodat je niet van het dak kan afvallen. Wel zo handig om te weten als werkgever zijnde dat veiligheid op de werkvloer het belangrijkste is toch.

Zo ben ik online gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van Jesteigertje.nl. Op deze website zag ik vrijwel meteen diverse dakrandbeveiliging staan. Met deze website op de laptop ben ik naar mijn werkgever gestapt. De website had ik meteen laten zien en hij was verbaasd dat ik het zo snel had gevonden.

De bestelling is geplaatst en dakrandbeveiliging is onderweg!

Aangezien wij niet eerder aan het werk konden gaan omdat de veiligheid niet gegarandeerd konden worden moesten wij wachten. Gelukkig kon onze werkgever naar de winkel toe om daar de dakrandbeveiliging meteen mee te nemen. De service die daar werd verleend is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de aantrekkelijke lage kosten die zij hiervoor hanteren. Nog geen uur later kwam onze werkgever al terug met het materiaal. Dit werd direct gemonteerd waardoor wij onze werkzaamheden konden gaan oppakken. Heerlijk om weer zoals het hoort aan het werk te kunnen gaan.